Orhangazi İlkokulu

Vizyon: Bilgi toplumunun gereklerini yerine getiren, mükemmele ulaşmak için sürekli gelişen, öğrenmeyi kurumsallaştırmış, üyesi olmaktan övünç duyulan lider bir okul olmak.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda kendimizi sürekli geliştirerek, öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, ,milli kültürü özümsemiş, ahlaki değerlere saygılı, sorgulayan, üretken, paylaşımcı, özgüveni yüksek, bilgiyle donanmış erdemli insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adapazariorhangaziio.meb.k12.tr

Adres - Mithatpaşa Mah. Harmanlık Sok. No. 24 Adapazarı/ SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Adapazarı´nın en eski yerleşim yerlerinden olan Donatım ismi ile anılan Mithatpaşa Mahallesi bölgesindedir. Ulaşım sıkıntısı olmayan okulumuz merkeze yakınlığı ile bilinen 4-5 okuldan birisidir.

Adres - Mithatpaşa Mah. Harmanlık Sok. No. 24 Adapazarı/ SAKARYA

Ulaşım Merkezden kalkan minibüsler okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adapazarı merkez ilçesinde olup, donatım adı verilen bölgede yer almaktadır.Kent meydanına yürüme mesafesindedir. (10 Dk)